Triciklik az óvodás kalandokhoz

triciklik

triciklik

Köztudott, hogy a friss levegőn töltött óráknál nincs egészségesebb és ez a kisgyermekek esetében fokozottan igaz. A szabadtéri családi programokhoz, jó esetben a környezetbarát járművek is hozzátartoznak, például egyedi megjelenésű triciklik, amikért az óvodás korosztály egyenesen rajong. Ezekből a háromkerekű járgányokból sokféle modell kapható, két jellemzőjük azonban közös: a biztonság és a kényelem. A triciklik ideális választásnak számítanak a kerékpározni még nem tudó lurkók esetében, akiknek az egyensúlyérzékük még nincs egészen kialakulva, de azok a gyerkőcök is szívesen száguldoznak rajta, akik már magabiztosan bicikliznek.

A Pindurka Bababolt internetes áruházában pedálos és pedál nélküli modelleket is találunk, sőt, olyan többfunkciós változatot is, aminek a pedáljai leszerelhetőek. A gazdag termékkínálatban már 10 hónapos kortól használható triciklik is sorakoznak, amelyekről természetesen nem hiányoznak a biztonsági övek és a leesésgátló sem. A kicsik örömét a csengő is fokozza, a babajárgányokhoz tartozó táska és pohártartó pedig a csemeték „tekerését” felügyelő szülőknek teszi élvezetesebbé a programot, így ugyanis nem kell kézben vagy háton cipelniük az enni- és innivalót, illetve az egyéb kisebb csomagokat.

Divatos, bőrbarát baba ruhák

Egy újszülött érkezése minden családban igazi örömünnep, amit szeretettel válogatott baba ruhák segítségével a külvilággal is érzékeltethetünk. A Pindurka Bababoltban a legfiatalabb korosztálynak készült ruházati cikkekből is bőséges a felhozatal. 10.000-nél több termék várja ebben a remek webshopban a csemetéjüknek rugdalózót, kombidresszt vagy többrészes ruhaszettet kereső szülőket, de apró dzsekikből, overálokból, kabátokból sincs hiány. A baba ruhák örök sztárja a kényelmes rugdalózó, amiből bőrbarát, teljes mértékben pamutból készült, bájos mintákkal díszített modellek állnak a vásárlók rendelkezésére.

A kicsik ruhatárának szintén alapdarabja a body, amiből hosszú és rövid ujjú, illetve ujjatlan változatot is beszerezhetünk az említett virtuális kereskedésből. A többrészes – akár 4-5 darabból álló – szettek pénz és idő szempontjából a leggazdaságosabb árucikkek a baba ruhák piacán, minden bizonnyal ennek is köszönhetik a népszerűségüket. A téli ruházati cikkek termékkategóriájához vízhatlan, kitűnően szigetelő kabátkák és parányi dzsekik, kezeslábasok tartoznak. Érdemes rendszeresen szétnézni ebben a gazdag tárházában, itt ugyanis a prémium minőség mellett, rendszeresen kedvezmények is várják a vásárlókat.