Paróka bolt profi szakemberekkel

paróka bolt

Paróka bolt

Főként a hölgyeket érinti érzékenyen a haj ritkulása, esetleg teljes elvesztése. Okozhatja stressz vagy betegség a hajkorona fogyatkozását. Szerencsére, ma már fellelhető számos olyan paróka bolt, ahol az érintettek könnyen és gyorsan visszakaphatják az önbizalmukat. A paróka bolt termékei között megtalálhatók teljes hajat helyettesítő és úgynevezett instant hajdúsítást nyújtó darabok.

Utóbbi a fej tetejére helyezhető, természetes hajból készült termék, ami a ritka hajat varázslatos, dús frizurává varázsolja. Léteznek valódi hajszálakból alkotott és szintetikus parókák. Utóbbiak ellen szól, hogy azok könnyen, a környezeti hatások miatt, szöszösödnek, bolyhosodnak, míg a természetes hajból készültek úgy viselkednek, mint eredeti fejfedőink.

Moshatóak, száríthatóak, formázhatóak. A profi szakembereket foglalkoztató paróka boltban rendelkezésünkre állnak bármilyen kérdésünk megválaszolásában. Tanácsot kérhetünk a megfelelő árnyalat, fazon kiválasztásában. Egyes szalonokban lehetőség van a tökéletes hatás érdekében frizuraigazításra és festésre is.