Segítségünkre siet a bútortaxi

bútortaxi

Bútortaxi

Gyakran szembesülhetünk azzal, hogy egy méretes bútort szeretnénk elszállítani, de a szolgáltatók nem vállalják, mert a járműveik nagy rakodóteret elsősorban komplett költöztetésre használják. Amennyiben mégis megtennék, akkor általában igen magas árat kérnek ezért. A fixdíjas bútortaxi ezt a rést hivatott kitölteni, hogy olcsón és könnyedén elszállításra kerülhessenek a tekintélyesebb méretű tárgyak.

Lényeges információ, hogy ez a szolgáltatás csupán 1-2 tétel esetében alkalmazható, továbbá a folyamat során kizárólag a bútortaxit vezető sofőr van jelen, aki mindössze a platón tud segíteni a fel- és a lerakodásban. Amennyiben több bútor fuvarozását szeretnénk megoldani vagy plusz rakodóemberre volna szükségünk, érdemes előre jeleznünk.

Ebben az esetben a fix díj helyett, egyedi árajánlat megbeszélésére kerül sor. A bútortaxi hiánypótló és megbízható szolgáltatás, a munkát elvégző emberek profik, a járművek pedig magas minőséget képviselnek. Mindez hozzájárul a költöztetés és a bútorszállítás garantált sikeréhez.