Speciális Tachyon Technologies termékek

Tachyon

Tachyon

Nikola Tesla nevéhez számos találmány fűződik. A feltaláló zseni különleges munkássága hozta létre a Tachyon termékeket. Sokan kísérleteznek és próbálkoznak összehozni a feltaláló különböző fórumokon fellelhető találmányaiból bármit is, ami az emberiség javát szolgálhatja, de ez az út viszonylag rögös.

Ugyanis a legtöbb leírás hiányos, hiszen sok részlet elveszett. Rengeteg mítosz tapad a géniusz nevéhez, ami csak bonyolítja a helyzetet.

Jelenleg egyedül a Tachyon Technologies forgalmaz szabadalmaztatott termékeket, amelyek kereskedelmi forgalomban elérhetőek. Különféle medálok, ékszerek, energialapok, valamint olajok és vizek alkotják a termékpalettát. Természetesen az ékszerek különféle színekben és anyagokban elérhetőek és ez emberek energiaszintjének emelését hivatottak elérni.

A Tachyon oldalunkon minden cikknél megjelölésre került, hogy melyik kapható azonnal és melyek azok, amelyek szállítására bizonyos időt várni kell. Az oldalon olyan termékek is vannak, amelyek a káros sugárzásokat hivatottak levédeni a mobiltelefonokról vagy az elektromos áramvezetékek környékéről.