Számos háztartásban jelen van az elektromos vízmelegítő

elektromos vízmelegítő

elektromos vízmelegítő

A bojlerek népszerű opciót jelentenek azoknak, akik az állandóan használják a meleg vizet. Kínálatunkban a tartályos és az átfolyós elektromos vízmelegítő egyaránt megtalálható.

Az előbb említett típust az alkalmazástól és a kiszolgálandó vízpontok számától függően választják ki. Egyszerű alkalmazásokhoz, például egyetlen mosdókagylóhoz vagy mosogatóhoz elegendő az 5-15 literes kapacitású modell. Ahhoz, hogy az elektromos vízmelegítő hatékonyan tudjon működni, például egy zuhanykabin, mosdókagyló és mosogató együttes kiszolgálásához, 50-120 literes kapacitású terméket ajánlott választani. Az átfolyós vízmelegítő olyan megoldás, ami a folyóvizet egy meghatározott hőmérsékletre melegíti fel.

Az alkalmazástól és a beépítési helytől függően, számos lehetőség közül választhatunk. A készülékek mindenekelőtt a teljesítményükben különböznek. Az elektromos vízmelegítőt nem ajánlott a felhasználási helytől 5 méternél távolabbra telepíteni, mert minél nagyobb a távolság, annál kevésbé hatékony a működése.