Szép és tartós a Huawei P40 Lite E

Huawei P40 Lite

Huawei P40 Lite

A Huawei mobilokat sokan azért kedvelik, mert nem vastagok, így komfortosan elférnek a felhasználó zsebében, illetve ennek a kialakítási módnak hála igazán esztétikusak. Az erős processzorával és a páratlan megjelenésével hódít a Huawei P40 Lite E modell. A termék a P9-hez viszonyítva nagyobb, hiszen ez már 6.4 inches kijelzővel bír, ami a 20 LED-es háttérvilágítása által igen nagy fényerőre képes, így kiválóan használható szembe fényben is.

A tervezők gondoltak a Huawei P40 Lite E belső, szoftveres szépségére is, ami meg is látszik, hiszen a megjelenített tartalmak mindegyike élethű. A Huawei mobiloknál manapság a kérdéses rész a hardver, hiszen mindenki erős, gyors készüléket szeretne ebben az árkategóriában.

Ekkor sem okoz csalódást a Huawei P40 Lite E, hiszen pontosan azt adja, amire a vásárlónak szüksége van. Biztos, hogy nem fog tönkre menni a mobil alig pár hónap után. A 8 magos processzor is említést érdemel: 4 darab 2.2GHz-es és 4 1.78 GHz-es garantálja a gyorsaságot. A Huawei P40 Lite E megvásárolható a mobilcorner.hu weboldalon.