A kerti kisgépek egyik hatékony modellje

kerti kisgépek

kerti kisgépek

A kert szépsége javarészt attól függ, hogy az ember mennyi időt szán annak a gondozására. Persze nem kötelező órákat a munkával tölteni. Manapság megvehetők azok a hatékony kerti kisgépek, amikkel a különféle feladatokat a lehető leghamarabb el lehet végezni úgy, hogy közben az eredmény is tökéletes lesz. De melyik masina nem hiányozhat egyetlen kerttulajdonos garázsából, fészeréből? Sokak szerint semmi mással nem lehet hatékony módon pótolni az akkus szegélynyírót. A Bosch kerti kisgépek kategórián belül, nagy kedvenc az AdvancedGrassCut 36, amelyik eddig nem látott szabadságot nyújt munka közben.

Mindez ugye az erős akkumulátornak köszönhető, aminek hála végre nem kell bajlódni a kábellel. Erőteljesen gazosabb területeken és magasabbra hagyott gyep felületeken is hibátlanul teljesít ez. A kerti kisgépek közül egy olyan masináról van szó, aminél már megfigyelhető a profi kétszálas vágórendszer. Sőt, nagy előny a kis tömeg, ami kíméli a kart munkavégzés közben. A félautomata száladagolás is adott, megszakításmentes munkavégzés érdekében. Nem szabad megfeledkezni a Bosch szabadalmazta Syneon Chipről sem, ami garantálja az intelligens energiavezérlést minden projekthez. Az onlineszerszam.hu oldalon, a kerti kisgépek kategóriában lelhető fel ez a termék.

Kemény munkához kell a fém fúrószár

A fúrás az egyik legnehezebb munkafolyamat. Persze megkönnyíthető a helyzet a jó fém fúrószár segítségével. A DIN 338 szerinti Bosch HSS-TiN fémfúróval akár 40%-kal gyorsabban is haladhat a fúrás. Sajnos ez nem mondható el egyéb, régebbi fúrócsúcsokról és a harántköszörült fúrószárakról sem. A Bosch fém fúrószár sikere a felépítésben és az alapanyagban rejlik.

A méltán dicsért és sok egyéb helyen is alkalmazott titán-nitrid bevonatnak hála. nagymértékben csökken a súrlódás a munka közben, így hatásosan csökkenthető a hidegen való felhegedés. Különösen alkalmas a fém fúrószár kemény műanyagok, mint például a plexiüveg fúrására. A szakemberek gyakran választják ezt, amikor a cél az ötvözött vagy épp az ötvözetlen acélanyagok átfúrása. A termék megvásárolható a fent említett internetes áruházban.