SZÉP-kártyát is elfogadunk a székesfehérvári apartmanunkban

SZÉP-kártyát is elfogadunk

SZÉP-kártyát is elfogadunk

Székesfehérvár belvárosában, egy műemlékké nyilvánított szecessziós épületben található az Árpád Fürdő, ahol a pihenést több medence, gőzkabin és természetesen az elmaradhatatlan szauna is segíti. A közelében található Pe-Ki Lux Apartmannál SZÉP-kártyát is elfogadunk, így ha Ön olyan környezetben szeretne szállást foglalni, ahol a nyugalom és az igényesség egyaránt meghatározó fogalmak, akkor pihenje ki nálunk a fürdőben szerzett élményeit!

A nappali-konyha, a fürdőszoba és a háló a legnagyobb odafigyeléssel került berendezésre. Számunkra a vendég igényei elsőrangúak és ennek érdekében SZÉP-kártyát is elfogadunk a készpénzzel, illetve a bankkártyával történő fizetés mellett.

Ezt névre szólóan kizárólag csak a kártya tulajdonosa használhatja, viszont amennyiben Ön szívesen megosztaná a felhasználást valakivel, úgy igényelhet egy úgynevezett társkártyát. Az érintett személy így élhet a kártya lehetőségeivel és mi egy ilyen SZÉP-kártyát is elfogadunk. Jöjjön és élvezze ki Ön is Székesfehérvár csodáit!