Mire ideális a C és D vitamin?

C és D vitamin

C és D vitamin

A megfázásos időszakokban, de főleg a koronavírus okozta járvány elleni védelemhez szükséges erősítenünk az immunrendszerünket. Ezt könnyen megtehetjük C és D vitamin fogyasztásával, mindössze arra kell vigyáznunk, hogy minőségi terméket vásároljunk. Ennek érdekében még gyógyszertárba sem szükséges ellátogatnunk, hiszen meg lehet rendelni a készítményt a bioextra.hu webáruház termékpalettájáról.

A Bioextra C és D vitamin forte kapszula hatásosan harcol az immunrendszer normál működéséért. Ugyanakkor jót tesz a szervezetnek erőteljes szellemi terhelés, fáradtság, egyoldalú, vitaminhiányos táplálkozás esetén is. A betegségeket követő felépülés időszakában szintén ajánlott a C és D vitamin szedése, hiszen a készítmény segíti a regenerálódást.

A C és D vitamin közül az utóbbi hozzájárul az egészséges csontozat és fogazat, a megfelelő izomfunkció fenntartásához. A C- vitamin támogatja az idegrendszer normál működését, hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, illetve a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.