Szódabikarbóna hajhullás ellen? Igen, jól olvasod!

szódabikarbóna hajhullás ellen

szódabikarbóna hajhullás ellen

Ennek a közismert anyagnak a használata a hajon furcsa ötletnek tűnhet, de sok nő dicséri a tisztító és fényesítő hatását. De lássuk működik-e a szódabikarbóna hajhullás ellen is. A magyar tájnyelven pezsgőként is emlegetett anyag kiváló tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, ezért különösen azoknak érdemes használniuk, akik gyakran nyúlnak hajformázó termékekhez vagy akik szmoggal szennyezett környezetben élnek.

Ezenkívül könnyen eltávolítja nemcsak a városi szennyeződéseket és a kozmetikumok maradványait, hanem a felesleges faggyút is. A faggyú néha eltömítheti a tüszőnyílásokat, ami a haj oxigénhiányát és következésképpen túlzott hajhullást okoz. Tehát a szódabikarbóna hajhullás ellen is alkalmazható.

Ebből a célból érdemes rendszeresen, de nem túl gyakran használni. Lehetőleg havonta kétszer nyúljunk ehhez a háztartási csodaszerhez, ha hajápolásról van szó. Ha gyakrabban használjuk, a haj és a fejbőr kiszáradhat és a haj el is vékonyodhat. Így pedig a szódabikarbóna hajhullás elleni alkalmazásával pont az ellenkezőjét érjük el.

Szépségről, divatról és minden másról

A szebbik nem tagjai sok közös érdeklődési körrel rendelkeznek. Mostantól nem kell a szomszédodhoz fordulnod tanácsért vagy több száz weboldalt megnyitnod. A noitemak.hu felületén az összes választ összegyűjtöttük a különböző kategóriákban. Minden nő szép akar lenni. De hogyan lehet ezt elérni? Valójában a szépségnek nincs különleges képlete.

Először is, önmagadnak kell lenned, természetesnek, gyengédnek és igazinak. Más szavakkal olyannak, amilyen vagy. Másodszor van egy csomó apró trükk, ami kiemeli a természetességet és a kecsességet. Ezeket a noitemak.hu rendszeresen megosztja olvasóival a Szépségápolás kategóriában.

A divat nagy erő, sok nő és férfi hajszolja. De mindig tudni kell, hol kell megállni. Az életben mindennek vannak határai, így a trendeknek is. A Divat kategóriának köszönhetően mindig képben leszel az aktuális irányzatokkal. A noitemak.hu ezen kategóriájában a cikkek tele vannak érdekes tényekkel, ragyogó ötletekkel, valamint mindig naprakészek és segítenek megteremteni a saját egyedi stílusodat.