Szótár több mint 90 nyelvhez

szótár

Szótár

A nyelvtanuláshoz több eszközre is szüksége van az embernek. Az elszántság, szorgalom, tankönyvek mellett, a szótár is fontos szerepet játszik abban, hogy minél gyorsabban elérhesse valaki a kitűzött céljait. A mai világban már lehetőség van szinte mindenhez online is hozzáférni.

Ezzel pedig gyorsabban és egyszerűbben kereshetünk rá egy adott szóra, kifejezésre, sőt, még meg is hallgathatjuk ezek helyes kiejtését. Tehát, ma már ez nemcsak egy vaskos könyv lehet, amit olykor sokáig kell lapozgatni egy-egy elemért, hanem okosan kivitelezett platform, amin keresgélve gyorsan van találatunk.

A DictZone Magyarország legnagyobb ingyenes, online szótár gyűjteménye. A legnépszerűbb angol-, német-, francia-, olasz-magyar mellett, még több mint 90 nyelvi szótárt és fordítót tartalmaz. Az online szótárban több nyelvpár esetében meghallgatható a szavak helyes kiejtése, a gyakran használt nyelvek esetében pedig mondatok is találhatóak itt. Könnyen és szórakoztatóan angolul, németül vagy spanyolul? Igen, a DictZone-nal!