Vitorlás és kisgéphajó jogosítvány megszerzése

kisgéphajó jogosítvány

Kisgéphajó jogosítvány

Sok olyan fantasztikus élmény van a világban, amit érdemes rendszeresen megtapasztalni. A legtöbb ezek közül nem követel különösebb előkészültséget, de van, amelyik igen. A kisgéphajó jogosítvány megszerzésével bátran és kellő ismeretekkel lehet szelni a vizeket. Hazánk területén több olyan nagyobb vízfelület található, ahol van mód hajóra szállni és élvezni a hullámok ringató mozgását. Amikor többre vágyunk, mint egyszerű csónakázásra, akkor jól jönnek a megfelelő ismeretek, amivel egy motoros csónak könnyedén kezelhető.

A kisgéphajó jogosítvány összekapcsolható a vitorlásokhoz szükséges használati engedély megszerzésével, így minimális energiaráfordítással végezhető el a 2 tanfolyam egyszerre. A képzések az elméleti felkészítésből, valamint gyakorlati oktatásból állnak. Ez utóbbi esetében, a vízen tudjuk elsajátítani a szükséges ismereteket, amelyek már önmagukban remek szórakozásnak minősülnek. A kisgéphajó jogosítvány érvényes a kontinens legtöbb országában, tehát a hazai vizeken túl is lehet élvezni ennek az előnyét.

Mekkora értékre rúghat a vitorlás jogosítvány ár?

Ha a lelkesedés már adott és az elhatározás is megtörtént, akkor az egyetlen akadályt a vitorlás jogosítvány ár marad. Tény, hogy nem olcsó mulatságról van szó és az időt is bele kell számolni mindebbe. Bár a tanulás nagy része elvégezhető online, legalábbis, ami az elméletet illeti, de a gyakorlatnál 3 napot a hajón kell tölteni és intenzíven ismerkedni ezzel az életmóddal. Amennyiben tényleg úgy érezzük, hogy szükségünk van erre, akkor ne tartson vissza bennünket a vitorlás jogosítvány ár!

A költségek több részletből tevődnek össze, amilyenek a tanfolyamokért járó összegek, valamint a hatósági vizsgadíjak. Ezek tovább bonthatóak, amiről részletesen a hetenyihajosiskola.hu weboldalon lehet tájékozódni. Összességében, a vitorlás jogosítvány ár visszahozza az értékét, főleg, ha rendszeresen kihasználjuk az ezzel járó előnyöket. Legyen az szórakozás vagy megélhetésszerű hajókázás, az út csak a tanulással veheti kezdetét. Több időpont választható ki az elméleti és gyakorlati képzések megkezdésére.