A baba body nem megy ki a divatból

baba body

Baba body

A csecsemők, babák gyorsan nőnek, így a ruhatáruk folyamatosan változik, főképp a méretek tekintetében. Általános viseletnek számít a baba body, a kis zokni, ingecske, harisnya és a textil cipő. A baba body azért népszerű, mert minden évszakban megfelel. Többféle fazonból válogathatunk, találunk rövidet, hosszút, pántokkal, cipzárral, gombokkal ellátva. A dizájnt illetve, a karácsonyi rénszarvasos plüss anyagból készült modellektől kezdve, az esküvői viseletként tökéletes csipkés fehérig, a kínálat végtelen.

Csupán arra szükséges figyelni vásárláskor, hogyha gombost választunk, az lehetőleg a hátán legyen megtalálható, ne elöl, mert azt könnyen leszakíthatja, lenyelheti, tehát balesetveszélyes! Ügyeljünk az anyag minőségére is! A baba body legtöbbször pamutból készül, de egyre nagyobb a kereslet a puha plüss babaruhák iránt is. A babák bőre nagyon érzékeny, emiatt szükséges bőrbarát ruhákba öltöztetni őket és ügyelni, hogy megfelelő mosószert használjunk, ami nem irritálja a csöppséget.

A rugdalózók a baba bolt sztárjai

A rugdalózók már újszülött kortól használhatóak. Lehetnek az öltözet fő elemei, ha utolsó elemként kerülnek a gyermekre, viszont lehetnek az öltözet alapjai is, ha arra húzunk még egy nadrágot, kabátot. A rugdalózók olyannyira keresettek a kismamák körében, hogy van olyan baba ruházati bolt, ami kizárólag rugdalózókat árusít. Nélkülözhetetlen darabjai a baba gardróboknak. Ez a ruhadarab az pici egész testét melegíti, így megóvja a megfázástól. Kaphatóak szettekben is, hozzáillő sapkával, zoknival.

Készíthetünk egyedi, felirattal ellátott modelleket is, akár saját gyermekünknek, akár ajándékba. Egy mosolyra fakasztó kedves üzenet vagy megnevettető frappáns szöveg a ruhán emlékezetes és mindenképp hasznos ajándék. Válassz környezetbarát és tudatos márkát! Számos olyan gyártó elérhető, akik nem használnak környezetre káros vegyszereket és ügyelnek arra is, hogy egészségre ártalmatlan festékanyaggal színezzék a terméket. Az első szempont mindig a csöppség egészsége és kényelme.