A galléros póló mindenhol megállja a helyét

Egyedi minőség kitűnő áron

Egyedi minőség kitűnő áron

Egyre több vállalkozás látja be, hogy a munkaruhaként használt színes, logózott póló mennyire előnyös. A jó minőségben készült galléros póló biztosítása nem csupán egy kedves gesztus az alkalmazottak felé, mert számos egyéb pozitívummal is jár. Az egyik fontos szempont, hogy nem sérül a saját viselet, a másik pedig, hogy bevonja a cég arculatába az összes munkatársat.

Banki alkalmazottaknál, üzleteknél, szupermarketeknél és különféle cégeknél is gyakori az azonos színű galléros póló. A gyárakban és raktárakban is nagy előny a galléros póló, ott még a különböző fázisokat végző csoportok is eltérő színű felsőruházatban tudnak dolgozni. Ennek tudatában, cégünk igyekezett olyan márkák galléros póló modelljeiből választani, amelyeknek forgalmazásával széles áruválasztékot tud biztosítani a megrendelőknek.

Nemcsak fazon szempontjából van miből válogatni, hanem szín és méret tekintetében is gazdag a kínálat. Érdemes odafigyelni a galléros póló anyagösszetételére, leginkább a tiszta pamut és a piquet változatok a legígéretesebbek, ha azt is figyelembe veszi, mennyit kell mosni. A jó minőségű galléros póló többszöri mosásnak is ellenáll és a szárításnál, vasalásnál sem veszít a színéből. Ez a fajta felsőruházat a prémium anyagfelhasználásnak köszönhetően személyesíthető is.

A legjobb választás ilyenkor talán a gépi hímzés, ami időtálló, nem tűnik el a trikó felszínéről. Ha ezt a szolgáltatást cégünktől fogja igényelni, a megvett galléros pólók mellett, akkor árengedményt is tudunk biztosítani. Logózható nadrágokat, sapkákat, pulóvereket és ingeket is forgalmazunk, így ezek terén is érdemes alaposan körülnézni.