A kannabisz krém rövid bemutatása

kannabisz krém

Kannabisz krém

Egyre többen használják a készítményt, amit az összetevőinek köszönhet a leginkább. A kannabisz krém rendkívül könnyen kenhető és rövid időn belül felszívódik. Tökéletes az izmok ellazítására és a vérkeringés fokozására. Az a termék, amelyikben rozmaring is van, a mozgásszervi panaszok és a sportsérülések esetén jöhet jól.

Amellett, hogy feloldja az izomfeszültséget, csökkenti a merevséget, illetve a kialakult duzzanatokat. Bebizonyított tény, hogy magas az antioxidáns tartalma, ebből kifolyólag alkalmas bőrproblémák és gyulladások esetén. A kannabisz krém nem tartalmaz mesterséges illatanyagokat, színezékeket, parabént és paraffint. Ezekkel ellentétben, számos növényi olaj és gyógynövény található meg benne.

A használatával kapcsolatban érdemes tisztázni néhány dolgot. A gyerekek elől mindenképpen el kell zárni. Lehetőleg száraz és hűvös helyen tárolja annak érdekében, hogy megőrizze a hatóanyagokat. Fontos, hogy nyílt sebre, nyálkahártyára, valamint szembe ne kerüljön! A kannabisz krém kizárólag külső alkalmazásra ajánlott.