A lyukfúrás mestere a csempe körkivágó

csempe körkivágó

Csempe körkivágó

Az elmúlt években jelentős fejlesztések mentek végbe, mind az alapanyagok, mind a megmunkáláshoz szükséges szerszámok, felszerelések kiképzése terén. Ez a folyamat érthető, hiszen csak professzionális eszközökkel lehet kiváló eredményeket elérni. A hidegburkolás alapanyagai között megjelentek a természetes és különösen nagy keménységgel rendelkező kőlapok.

Ezekhez a gyémántszemcsés csempe körkivágó eszközök kellenek, így az alakítás gyorssá és hatékonnyá válik. A lyukfúrás történhet a lapok elhelyezése előtt vagy után. Fontos, hogy lehetőleg sérüléstől mentesen valósuljon meg a feladat elvégzése. A TLS csempe körkivágó kivitelek ezért olyan technikával készültek, amelyek semmilyen kívánnivalót sem hagynak maguk után.

Többféle méretben megrendelhetők a fúrófejek, valamint választhatóak előre összeállított szettek, amelyek a leggyakrabban használt típusokat tartalmazzák. A csempe körkivágó legtöbbször a megfelelő adapter segítségével, sarokcsiszolóra szerelve vethető be, máskor pedig fúróra illesztve alkalmazzák.