Online személyi edzéssel kevésbé korlátozottak a lehetőségeink

online személyi edzés

online személyi edzés

Ha valóban gyorsan szeretne haladni az egyéni fitnesz céljai elérése felé, akkor valószínűleg segítőt keres. Van azonban egy lehetőség, amire talán még nem gondolt. Ez az online személyi edzés, amit úgy terveztek, hogy tökéletesen illeszkedjen a digitális világba. A személyi edzés előnyeit már sokan ismerik. Az egyéni munka egy képzett személlyel segíthet gyorsabban elérni az optimális fittségi szintet, mintha egyedül edzenénk. A személyi edzők felmérik a kezdeti fittségi szintjét, megbeszélik az ügyféllel a céljait, majd edzés- és táplálkozási terveket készítenek az egészségének és fittségének javítása érdekében.

De mi lenne, ha nem kellene betenni a lábunkat egy edzőterembe ahhoz, hogy felfogadjunk egy edzőt? Itt jön a képbe az online személyi edzés. Apró városokban vagy vidéken nem biztos, hogy széles a választék a szakemberekből, akik közül választhatunk. Még egy nagyobb városban sem biztos, hogy találunk valakit, akivel együtt tudunk dolgozni. Az online személyi edzés lehetővé teszi, hogy a szakemberek szélesebb választékához férjünk hozzá.

Napjainkban a bodyART online is végezhető

Ez egy intenzív, teljes elme és test edzése, ami egyesíti az erőnlétet, a rugalmasságot, a kardiót és a légzést. Az ilyen edzés dinamikus kapcsolatot teremt az aktív és passzív mozgás, valamint a feszültség és a feloldás hatásai között. A bodyART online óráján való részvétel természetes módon hat és kiegyensúlyozza az egyéni igényeket, miközben a résztvevők egy vadonatúj, izgalmas, energizáló és kihívást jelentő mezítlábas edzést tapasztalnak meg. A bodyART online igénybe vehető foglalkozás javítja az általános szellemi és fizikai erőnlétet.

Az edzés a jóga, légző- és rehabilitációs gyakorlatok elemeit használja. A gyakorlatokat mindazoknak tervezték, akik javítani akarnak az egészségi állapotukon, ugyanakkor a pszichéjüknek is jót akarnak tenni és kevésbé érzékenyek a stresszre. A bodyART online edzés lehetővé teszi, hogy a legtöbb izmot igénybe vegyük, így könnyebben formálhatjuk az alakunkat. Az órák segítik a fittség fejlesztését, mert az izmok és az ízületek erősödnek és stabilizálódnak a testmozgás során.