A professzionális Schuller Allround ecset titka

Schuller Allround ecset

Schuller Allround ecset

Akár szakemberek vagyunk, akár nem, a lakásfelújításhoz, átalakításhoz vásárolt eszközöket szeretjük több alkalommal használni. Emiatt fontos, hogy minőségi termékeket vásároljunk. A Schuller Allround ecset az időtálló eszközök csapatát erősíti. Miben rejlik a tartóssága? A hosszú távú használhatóság érdekében, prémium alapanyagokból készül.

A tisztán szintetikus sörte keveréket stabilan záró, rozsdamentes nemesacél befogó öleli körül. A sörtéket nemcsak kapcsokkal, de légrésmentes ragasztóval rögzítették. A nyél a Felelős Erdőgazdálkodás Tanácsa által hitelesített faanyagból készül. A Schuller Allround ecsetek alkalmasak zománc, lazúr, ásványi alapú és diszperziós festékekhez is.

Többféle méretben, kialakításban kapható, tehát válasszon a festeni kívánt felületnek megfelelő Schuller Allround ecsetet! Típustól függetlenül, jellemzőjük az igen jó, egyenletes festékfelvevő és leadó képesség, amelyek a puha szálvégeknek is köszönhetőek. Kiváló munkához kiváló minőségű eszközre van szükség. Válasszon színvonalas terméket!