Alul szélesedő baba hálózsák

baba hálózsák

baba hálózsák

A szülők arra vágynak, hogy gyermekük nyugodtan végigaludja az éjszakákat, reggel pedig mosolygósan, vidáman ébredjen. Több tényezőn múlik a zavartalan pihenés, a baba hálózsák pedig biztosítja a meleget, hiszen ezt nem tudja lerúgni magáról, mint a hagyományos takarókat. A hálózsákok mindig finom anyagból készülnek, lágyan ölelik körbe a kisbabát, amíg az alszik. Nem kell extra vastag pizsamát sem ráadni, hiszen a baba hálózsák megvédi a megfázástól.

Cipzárazható modellek vásárolhatóak a boltokból, így éjszaka, ha pelenkát kell cserélni, az is könnyen megoldható. Szinte teljesen szétnyitható a jó hálózsák, még félálomban is egyszerűen bele lehet tenni a picit, mert észre sem fogja venni. A legtöbb darab nyakrésznél nem túl mély kivágású, így nem tud kicsúszni belőle, viszont az alul szélesedő részben szabadon mozoghatnak az apró lábacskák. Különféle baba hálózsák szerezhető be a pindurka.hu webshopból, amelyek anyagvastagságban, méretben és mintázatban különböznek egymástól.

Újszülött ruhák összeválogatott pakkban

Már a baba születése előtt tanácsos az első napokra, hetekre való apró ruházatokat beszerezni, hogy semmi ne hiányozzon, mire a pici megérkezik. Örömteli, bár nem könnyű feladat az újszülött ruhák kiválasztása, mert ennek során több feltételnek is teljesülnie kell. A minőség elsőszámú szempont, mint ahogyan a bőrbarát alapanyagok is. Aztán következik a szín, a kialakítás, a praktikus használhatóság, a mintázat. A webáruházból szettben is megvehetőek az újszülött ruhák, méghozzá pénztárcabarát áron.

A szettekbe a legfontosabb holmik kerültek és a kis ruhadarabok kinézetben passzolnak egymáshoz. Az aranyos minták, figurák nem pusztán esztétikai szempontból hasznosak, hanem azért is, mert így sokkal hamarabb megtaláljuk az összeillő darabokat. Természetesen jó érzés egy szép rugdalózóban, bodyban, kezeslábasban látni a csöppséget. Az újszülött ruhák szettben tehát nagyon jó választást jelentenek minden szülőnek. Összeillő, komfortos viseletet nyújtanak a legkisebbeknek.