Az elragadó pöttyös ruha megunhatatlan

pöttyös ruha

pöttyös ruha

A kislányoknak készült Mayoral ruhák sokféle színű, mintájú és kialakítású változatai között, bárki megtalálja az ízlésének és igényeinek megfelelőt. Árban szintén kedvező ajánlatok várják az érdeklődőket.

Például egy hangulatos, rózsaszín pöttyös ruha szinte féláron elérhető. Az A vonalú kialakítás és a kerek nyakkivágás aranyos, kislányos formát ad a rendkívül puha anyagból készült, cipzáras zsebekkel ellátott vidám, katicát idéző ruhának. Hosszú ujjú, lezser kialakítása lehetővé teszi a viselését a hűvös napokon is, nadrág vagy leggings kíséretében, akárcsak az a szürke változat, ami üde rózsaszín pöttyökkel és a vállaknál fodorral van díszítve. Az előkelő hírnévnek örvendő spanyol brand ruhadarabjai egytől-egyig kiváló minőségű alapanyagokból készültek, de nem mindennapi az igényes kivitelezésük sem.

A kockás, csíkos, virágos, különféle élénk színekben pompázó bájos kis ruhácskák között a retro pöttyös ruha mosolyt fakasztó, kellemes látvány, tehát mindenképp helye van a kislányok gardróbjában.