Az elektromos garázskapu a kényelmet szolgálja

elektromos garázskapu

Elektromos garázskapu

Valószínűleg a legtöbb ember imádja az autóját, ezért mindent megtesz annak védelme érdekében. Az elektromos garázskapu kifejezetten jó hőszigetelő. A nyitásához és a zárásához semmilyen erőt nem kell kifejteni. A nyitási mechanizmus szerint két variációt különböztetnek meg. Az egyik a billenő, a másik pedig a szekcionált. Az előbbi típus a legkorábbi és egyben a leginkább elterjedt.

Alapjában véve, egyetlen darab masszív táblából áll. Az efféle elektromos garázskapu zárt pozícióban függőlegesen áll, nyitáskor pedig vízszintes helyzetbe mozdul. A szekcionált változat több egyforma lapból tevődik össze, amelyek csukló segítségével egymást követően csúsznak egy sínpáron a helyiség mennyezetére.

Ha az elektromos garázskapu kivitelezése mellett dönt, akkor biztosan elégedett lesz. Egy ilyen bejáratot nem 1-2 évre tervez az ember, ezért nagyon fontos, hogy milyen legyen a nyitási formája. Az elektromos garázskapu kimondottan biztonságos és kényelmes. Mechanikusan kinyitni nem egyszerű feladat. Nem lehetetlen, de speciális eszközökre és sok időre van hozzá szükség, ezért a tolvajok inkább kerülik.

Az automata billenőkapu méretét, anyagát és mintázatát tekintve számos variációban beszerezhető. Az elektromos garázskapu nyitáskor és záráskor kibillen, ezért a járművet megfelelő távolságra kell leállítani. A meghajtó motor és a vezető sín a födémre van szerelve. Kifejezetten jó ár-érték arányban szerezhető be, ami a eladási számokból meg is látszik. Az elektromos garázskapu nagymértékben növeli az ingatlan értékét és esztétikáját.