Vízhatlan táska az aktív embereknek

vízhatlan táska

vízhatlan táska

A következő utazásodat olyan helyre tervezed, ahol esős idő van, például Londonba vagy Délkelet-Ázsiába? Magaddal vinnéd a laptopodat is, így nem akarod megkockáztatni, hogy bármi is vizes legyen? Akkor a vízhatlan táska szükséges lesz az utazáshoz. De mitől lesz vízálló egy táska? Ha egy terméket vízállónak címkéznek, akkor azt teljesen alámeríthetjük a vízbe anélkül, hogy nedvességet engedne a belsejébe.

A vízhatlan táska használata inkább a víz alatt, mint az esőben való tartózkodásról szól. A vízállóság extrém körülményekre, például egy hajóról való leesésre vonatkozik, nem pedig egy rövid sétára egy enyhe szitáló esőben. A vízhatlan táska hasznos a telefon vagy a kulcsok védelme szempontjából, amikor a folyón evezel, vagy amikor fennáll a veszélye, hogy beleesel az óceánba.

A legtöbb embernek eszébe sem jut, hogy kocogás közben táskát viseljen. Ez érthető is, mivel a hátizsák ugrálna, rázkódna és a következő pillanatban már a hátfájás is megjelenne. De mi van akkor, ha különféle dolgokat kell magunkkal vinni futáshoz, például vizet vagy telefont? Egyáltalán össze lehet egyeztetni a kettőt? A futó hátizsák segítségével igen.

A legtöbb városi hátizsák manapság az esztétikára, a súlyra és az általános kialakításra összpontosít. Mivel inkább kiegészítőknek tekintik ezeket, mint utazáshoz szükséges kellékeknek, ezért javarészt cicomásak és elegánsak. Néha éppen ilyen okok miatt van az, hogy egy városi hátizsák egyszerűen nem felel meg a futóknak. Nekik saját, futó hátizsákra van szükségük. Ezek a kiegészítők általában nem vonzóak a nagyközönségnek, mert kifejezetten futóknak tervezték őket.