Mitől függ a redőny ár?

redőny ár

Redőny ár

Napjainkban nagyon sok típussal lehet találkozni az áruházak termékpalettáján. A redőny ár ebből kifolyólag változó. A hagyományos műanyag változatokat már 13 ezer Ft/nm-től be lehet szerezni. A tomboló kánikulában nagyon jól jön az árnyékoló megoldás.

A szóban forgó eszköz remek választás, hiszen a lakáson kívül, az üvegfelületre van felszerelve, ennek köszönhetően az üveg és a termék közötti légrés kiváló szigetelőréteget hoz létre. A redőny ár magasságától függetlenül, minden berendezés kisebb-nagyobb eltéréssel képes szigetelni. Az alumíniumból készült típusok drágábbak.

Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen manapság ezek a variációk képviselik a csúcsminőséget. Hogy mennyibe kerül egy ilyen kellék, az is befolyásolja, hogy milyen tartozékokkal rendeli meg. Természetesen a szúnyoghálóval egybeépített típusok nagyobb összegbe kerülnek. Ugyanez a helyzet a motoros darabok esetében is. Ezeknél a modelleknél a motor befolyásolja az összeget. A redőny ár természetesen magasabb, ha a motor programozható vagy távirányítható.