Nagyon erősek az ütvefúrók

ütvefúrók

ütvefúrók

Egy polc felszereléséhez, a cipőtartó rögzítéséhez, a fogas telepítéséhez és sok minden máshoz is lyukat kell fúrni a falba. Ilyenkor sima csavarbehajtóval semmire sem megy az ember, itt csakis az ütvefúrók segíthetnek. Egy Makita gyártotta gép remek szolgálatot tehet, főleg akkor, amikor a legkeményebb felületekkel kell megbirkóznia az embernek.
Természetesen a betonnal remekül elbír, de semmilyen más anyag sem fog gondot okozni neki. Az ütvefúrók sikere az erőteljes motornak köszönhető, de nem szabad megfeledkezni a megfelelő fúrószárról sem. Temérdek alkalommal lehet támaszkodni az ütvefúrók erejére. A lényegük, hogy nem csupán fúrnak, hanem a működés közben apró ütésekkel roncsolják az adott anyag szerkezetét.

A Makita ütvefúrók használatával könnyedén áttörheti bárki a legkeményebb matériákat is. Számos változatban megvehető ez a népszerű masina a keziszerszamshop.hu oldalon. Nagy sikernek örvend a kőművesek körében például a Makita HP1630K és a Makita HP1640K. Olyan gépek ezek, amik több év után is garantáltan remekül teljesítenek.