Ózongenerátor: környezetbarát és hatékony fertőtlenítés

ózongenerátor

ózongenerátor

A vegyszermentes fertőtlenítés környezetvédelmi szempontból is nagyon fontos, arról nem is beszélve, hogy hihetetlenül hatékony, garantálva a teljes tisztaságot. Az ózonkezelés manapság már nagyon népszerű és széles körben alkalmazott légtisztító, fertőtlenítő eljárás. Az ózongenerátor lakásokban, gépjárművekben, ipari helyeken, hotelekben, éttermekben, öltözőkben és orvosi rendelőkben, korházakban tökéletesen beválik.
Előnye, hogy segít úgy megteremteni a kórokozóktól mentes környezetet, hogy egy cseppet sem szennyezi a természetet és csakis jó, tiszta levegőt hagy maga után. Az ózongenerátor biztosította ózongáz akár ötvenszer hatékonyabb is lehet, mint a manapság még sok helyen alkalmazott klór.

Számos teszt és kutatás bizonyította már, hogy ez az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami nem mellesleg még háromezerszer gyorsabban hat, mint a klór. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Nem létezik olyan baktérium, vírus vagy épp gombaspóra, ami ellen tudna állni az ózongenerátor teljesítményének.