A parókák megfelelő kiválasztása

parókák

Parókák

Manapság több lehetőség van a teljes hajhullás eltüntetésére. A hajbeültetés is egy opció, de túl drága és nem minden esetben sikeres. A legmegfelelőbb, ha a parókák világában keressük a megoldást. El kell dönteni, hogy milyet szeretnénk, természetes hajból vagy szintetikust. Látszatra nincs nagy különbség, mert olyan kiváló minőség kerül a piacra, ami megtévesztésig hasonlít a természetes tincsekre.

A szintetikus póthajnál figyelembe kell venni, hogy a mindennapos használat során, egy bizonyos idő után kibolyhosodik. Ezért, ha lehet, a házimunka elvégzéséig célszerű kendőre vagy turbánra cserélni. Mosni lehet, viszont hajszárító vagy hajvasaló használata tilos. A természetes hajból készült parókák másképp viselkednek, mint a szintetikus típusok.

Gondos ápolással, mosással, vágással, szárítással olyan hatást lehet elérni, akárcsak a saját haj esetében. Összeségében ez bizonyul a legoptimálisabb választásnak, mert bármilyen frizura megformázható. A parókák kiválasztásánál ajánlatos olyan szakember segítségét kérni, aki hasznos viselési tanácsokkal is ellát.