Ne maradjon otthonunk kandalló nélkül!

kandalló

Kandalló

Amikor nem tudjuk, hogy pontosan mivel tehetnénk az otthonunkat még vonzóbbá, akkor gondolkodjunk el az egyedi tűztér beépítésén! A romantikus filmek egyik elmaradhatatlan kelléke a kandalló, amiben az égő tűz látványa minden szívet felmelegít. Nem álom többé, hanem teljesen elérhető cél, hogy a lakásunkat kiegészítsük egy ilyen egyedi termékkel.

Azon túl, hogy fantasztikus hangulatot keltő és egy életre szóló bútordarab a megfelelő teljesítménnyel rendelkező kandalló, a hőellátás jelentős részét is biztosítani tudja. Már léteznek olyan típusok, amelyek alkalmasak központi fűtőelemként működni. Még csak az sem jelent problémát, ha nincs megfelelő füstelvezető rendszer, mert az utólagos kéménybeépítés szinte minden esetben megoldható feladat a profi szakembereknek.

A kandallos.hu weboldalon saját gyártású termékek között válogathatunk. Megtalálható itt a modern, vízteres, öntvény, beépíthető vagy falra szerelhető elektromos kandalló. Személyesen is megtekinthető több mint 80 típus. Csak rajtunk múlik, hogy pontosan melyiket választjuk. Ne kapkodjunk a döntéssel!