Esztétikus kinézetű ablakpárkányok

ablakpárkányok

ablakpárkányok

Ha ablakcserére kerül a sor, akkor szükség van új párkányra, hiszen csak így lesz tökéletes az összkép, illetve ennek hasznos funkciói is vannak. Magas minőségű, fehér műanyag ablakpárkányok vásárolhatóak az ablak-parkany.hu webáruház kínálatából. A weblapon megtekinthetőek a párkányméretek, ami nagyban segíti a választást.

A vastagságuk 2 cm, vízorr lelógásuk további 2 cm. Bel- és kültéri használatra egyaránt ideálisak a műanyag ablakpárkányok, mivel UV-stabil alapanyagból készültek, ezért az idő múlásával sem sárgul be a felületük. Nem vetemednek meg több évvel a felszerelés után sem, a merev, rácsos profiloknak köszönhetően. Abban az esetben is jó szolgálatot tesznek ezek a termékek, ha a régi párkányt szeretnénk lecserélni, hiszen az esztétikus kinézet mindig fontos.

Az árlista szintén megtalálható a weblapon, így az ablakpárkányok rendelésekor pontosan tudhatjuk, hogy mennyi pénzt költünk erre. Egy párkánycsere révén, jelentősen megszépíthetjük a házat, ezért ahol régiek vannak, ott érdemes újakat felszerelni.