Köldök piercingek nagy választéka

köldök piercing

köldök piercing

Erről a témáról elég különbözően vélekednek az emberek. A köldök piercing általában olyasvalami, amit egyesek nagyon szeretnek, mert tetszik az embereknek és esetleg ők maguk is csináltatnának. A másik véglet viszont elutasítja, nem kedveli és sohasem vállalná be.

Az utóbbi típusba tartozók általában megpróbálják lebeszélni az ismerőseiket a dologról, aki éppen elhatározta, hogy csináltat egyet. Tény és való, ha nincs megfelelően kezelve egy ilyen seb az ékszerrel, akkor nagyon csúnyán begyulladhat, elfertőződhet, további veszélyes mellékhatások alakulhatnak ki. Azonban, ha a kellő odafigyeléssel ápolják, nem lehet gond. A megfelelő köldök piercing kiválasztása sem utolsó szempont, vagyis érdemes a bizsuk kerülni.

Manapság már elég sok ízléses, kevésbé feltűnő darabot lehet kapni, ám aki szereti megmutatni az ékszerét, azoknak is készülnek extrémebb, csillogó típusok. Az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvend a rózsaarany szín, az ekszerem.hu oldalon pedig köldök piercing kategóriában ilyen is található.